Skip to content

Nieuwe directeur Breda College: Anne-Marie Gommeren

Wellicht heeft u het al in één van de berichtgevingen gelezen: dit schooljaar ben ik gestart als directeur van het Breda College. Graag stel ik me kort aan u voor: Ik ben Anne-Marie Gommeren, 48 jaar en samen met mijn man en onze kinderen woonachtig in Prinsenbeek. Inmiddels ben ik 27 jaar werkzaam in het onderwijs. Gestart als leerkracht op een basisschool in Rotterdam en vervolgens op De Berkenhof, een cluster-4-school in Breda. In 2007 ben ik bij INOS gaan werken en heb ik mezelf van leerkracht/teamcoördinator ontwikkeld tot directeur van verschillende basisscholen die onder het bestuur vallen. En nu dus het Breda College.

Ik ben dankbaar dat ik op deze mooie school samen met het team aan de slag mag om de nieuw ingeslagen weg samen verder vorm te geven. Ik hoop dat we met elkaar de organisatie verder kunnen versterken en op die wijze het onderwijs voor onze leerlingen en jullie kinderen nog beter te laten aansluiten bij wat zij nodig hebben in hun ontwikkeling. Dat we vanuit een versterkte ‘binnenkant’ ook een krachtige uitstraling mogen hebben naar onze omgeving. Ik ben natuurlijk al gestart en dat geeft een ontzettend goed gevoel.

Ik kijk uit naar de verdere samenwerking met het team, de fijne ontmoetingen met de leerlingen en naar de momenten waarop ik ook u in de school mag tegenkomen nu de maatregelen rondom COVID-19 verder versoepelen.

Ik wens iedereen een fijn, gezellig en leerzaam schooljaar toe waarin je de kansen aanpakt om jezelf te ontwikkelen en de ander te verrijken.

Hartelijke groet, Anne-Marie